Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

CASPIAN + ADOLF PLAYS THE JAZZ, LIVE @ AN CLUB, 22/5/2010 (Δελτίο Τύπου)

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:

CASPIAN (ΗΠΑ)
Adolf Plays The Jazz (Αθήνα)

Σάββατο 22 Μαίου
@ An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Είσοδος:
€20 προπώληση/ταμείο
€15 (περιορισμένες κρατήσεις στα:
http://caspianath.eventbrite.com

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21:30

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

Για τους λάτρεις του post-rock, αυτό είναι το μεγαλύτερο γεγονός της συναυλιακής χρονιάς!
Οι Caspian δεν είναι απλά, μόνο μια μπάντα που σε ταξιδεύει, μέσα από φτερωτές πτήσεις και ωκεάνια κύματα. Είναι μια μπάντα με πάθος και σκοπό! Ατόφιο, καθαρό post-rock που καταφέρνει με έναν πηγαίο τρόπο να ξεφεύγει από τα τετριμμένα, διατηρώντας πάντα την λάμψη του. Ο πανύψηλος ηχητικός τους τοίχος, σε εκτοξεύει ψηλά, αναγκάζοντάς σε ξαφνικά να παραδοθείς στους άμεσα καθηλωτικούς, περιπετειώδης και ελπιδοφόρους ρυθμούς του.
Η “εξαγνιστική” μουσική τους, ξεκίνησε να παράγεται κάπου το Φθινόπωρο του 2003.

Μέχρι σήμερα έχουν έξι κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, μερικές εκ των οποίων οι “You Are The Conductor” (EP-2005) και “The Four Trees” (LP & 2xLP -2007) που σημείωσαν τεράστια επιτυχία σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Η τελευταία κυκλοφορία τους “Teria” (LP-2009) κατάφερε να συλλέξει δικαίως θαυμάσιες κριτικές από κοινό και Τύπο.

Η πενταμελής instrumental μπάντα από την Μασαχουσέτη μας επισκέπτεται για πρώτη φορά και υπόσχεται να μας πάει σε μέρη που κανένας μας δεν έχει δει. Ας τους αφήσουμε λοιπόν να μας ταξιδέψουν στις 22 Μαΐου στο An Club.

Μαζί τους οι γνωστοί στο "διαβασμένο" κοινό, Adolf Plays The Jazz οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τη πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση, μετά από οκτώ χρόνια ενεργής δισκογραφικής παρουσίας. Μία δυνατή συμμετοχή που πολλοί φίλοι της μουσικής τους περίμεναν υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια!

Links:
http://www.myspace.com/caspiantheband
http://www.myspace.com/adolfplaysthejazzz

Event pages:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=317242923249&index=1
http://www.last.fm/event/1422956

Venue:
http://www.anclub.gr/

Διοργάνωση:
www.ctsprods.com // www.catchthesoap.com

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά μπράβο για το ενδιαφέρον και ενημερωτικό blog που έχετε! Βρέθηκα τυχαία, ψάχνοντας κριτικές για το live των Grails, και σίγουρα θα σας διαβάζω. Αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά στο blog μας, που ασχολούμαστε με μουσική, ταινίες, βιβλία και όχι μόνο. Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας. http://emeisonline.blogspot.com
    Keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή